Over ons

In business together

Wij zijn ViPro, de telecom en connectivity partner waar jouw omzet stijgt. Hoe we dat doen? Door je te ondersteunen op ieder level. Ons sterke supportteam staat altijd voor je klaar. We delen onze specialistische kennis over onze whitelabel services én denken met je mee op business caseniveau. Met onze back-office en portal werk je efficiënt, op de manier zoals jij het prettig vindt. We luisteren namelijk goed naar jouw wensen en optimaliseren daarmee onze processen en functionaliteiten. En last but not least, we ondersteunen je op het gebied van marketing en sales. Zo kun jij je focussen op jouw specialisme. En wij zorgen dat we samen succesvol zijn in business. Dat noemen wij In business together.

Partner worden van ViPro?
Smarter Together

Bij ViPro hebben we veel kennis in huis over onze services. Kennis die we graag delen met onze partners. Ook staat ons sterke supportteam altijd voor je klaar. Natuurlijk beantwoorden we je vragen goed en snel, maar misschien nog wel belangrijker: we denken met je mee op business caseniveau, zodat je ook op het gebied van telecom en connectivity een optimaal aanbod kunt leveren. Door samen in te zoomen op jouw vraagstuk, worden we samen steeds slimmer. En in een markt die zo snel verandert maakt actuele, specialistische kennis het verschil.

Word partner

Stronger Together

Samen zijn we sterker. Daar geloven wij in én handelen ernaar. Zo zijn we ooit gestart en met die visie werken we vandaag de dag nog steeds. Bijvoorbeeld door goed te luisteren naar onze partners. Met jouw inzichten en feedback laten we onze dienstverlening namelijk nog beter aansluiten op jouw behoefte. Met onze sterke back-office en klantportaal kunnen we je zowel compleet ondersteunen, als snel en efficiënt laten werken. Wat jouw wens ook is. Als one-stop-shop voor whitelabel services maak je bij ons eenvoudig jouw portfolio compleet voor je eindklanten. Bij een onafhankelijke leverancier van de bekendste merken in de markt. Zo heb jij altijd een goed en compleet verhaal naar jouw klant, omdat we ons samen focussen op onze kwaliteiten.

Word partner

 

Successful Together

Als ondernemer wil je dat jouw terugkerende omzet groeit. Telecom en connectivity is daarvoor een uitgelezen kans. Toch laten veel IT-ondernemers deze door tijdgebrek liggen. Omdat we weten dat jouw core business al je aandacht nodig heeft, zorgen wij bij ViPro dat jouw omzet uit telecom en connectivity groeit. Hoe? Om te beginnen geven we je goede sales- en marketingondersteuning. Er ligt namelijk veel omzet op je te wachten en daar hoef je bij ViPro dus niets voor te doen. We nemen dit compleet onder onze hoede, als partner. Jouw klant blijft altijd jouw klant. Ook nemen we je mee in onze visie op de markt. Door vooruit te kijken nemen we samen een voorsprong op je concurrenten. Met goede tarieven, duidelijke marges en een strak actieplan, vergoten we jouw omzet en daarmee ons gezamenlijke succes.

Word partner

ISO en NEN
Certificeringen

Met gepaste trots kunnen we melden dat we op 11 februari 2020 van Digitrust de fel begeerde ISO 9001 en ISO 27001 certificaten hebben ontvangen. De certificaten zijn uitgegeven voor ViPro Services (en de gehele Sollie Groep bestaande uit Sollie.Comm, Sollie.Comm Groningen en ViPro Services).

Met het ISO 9001 certificaat voldoet ViPro Services aan de wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Kwaliteitsmanagement zorgt er bij ViPro Services voor dat onze producten en diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten.

Met het ISO 27001 certificaat voldoet ViPro Services aan de wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging zorgt er bij ViPro Services voor dat de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie maximaal en de informatiebeveiligingsrisico’s minimaal zijn.

Met het NEN7510 certificaat voldoet ViPro Services aan de nationale norm inzake de beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van gezondheidsgegevens.