We stellen onze Partner Manager whitelabel services Maartje Smit aan je voor

Vandaag stellen we onze Partner Manager Maartje Smit aan je voor. Iedere dag is ze om 07:00 uur in het bos te vinden, om haar dag sportief te starten. Maar wat doet ze de rest van haar werkdag? En dan in het bijzonder voor ViPro whitelabel services? We vroegen het aan Maartje zelf: “Ik krijg energie van mensen. Ik vind het leuk om met onze partners te sparren en te kijken hoe we samen business kunnen creëren. Ervoor zorgen dat hun omzet groeit. Want dat is een win-winsituatie voor iedereen.”

De dag sportief beginnen

Maartje verhuisde voor de liefde naar Ede, waarvandaan ze nu het hele land doorreist om de partners van ViPro te bezoeken. “Ik heb jaren in de stad gewoond en geniet nu enorm van alle natuur om ons heen. Iedere dag ga ik een stuk rennen, over de hei of door het bos. Daarnaast wandel en fiets ik ook graag. Maar ik sta ook met plezier in de keuken of breng mijn vrije tijd met vriendinnen door.”

Persoonlijk contact

Iedere dag spreekt Maartje haar collega’s. “Dat vind ik belangrijk. Want ik werk het grootste gedeelte vanuit huis en ben daarnaast veel onderweg.” Maar ze zorgt er ook voor dat ze regelmatig naar het kantoor in Groningen komt. Maartje: “Persoonlijk contact en een band opbouwen is voor mij heel belangrijk. Met collega’s én klanten. Het is fijn om elkaar te zien, want daar haal ik mijn energie uit. De onverwachte gesprekken en plekken waar je komt. Natuurlijk kan het ook digitaal, maar dan wordt het al snel zoveel zakelijker. Terwijl ik de persoonlijke benadering zo belangrijk vind.”

Korte lijnen

Haar eerste indruk van ViPro was meteen goed. “Ik heb altijd in de commerciële hoek gewerkt. Bij een Telecom-aanbieder, in de autobranche, als ook voor ICT-bedrijven. Dus toen ik drie jaar geleden werd benaderd voor deze functie, zag ik al veel raakvlakken. Maar het feit dat ik nauw mag samenwerken met partners en ons hechte team, was voor mij echt een pluspunt!”, vertelt Maartje enthousiast. “We hebben hier korte lijnen en ik kan onze partners echt meerwaarde bieden. Ik merk dat in tijden waar steeds meer partijen worden opgeslokt door grote investeerders, je zo het verschil maakt. Het blijft bij ViPro namelijk persoonlijk.”

Eén team

Maartje omschrijft ViPro als een familiebedrijf. “Ik vind het bijzonder om te zien dat je net zo gemakkelijk met de directeur om tafel gaat als met je eigen collega’s. Dat maakt dat wij snel kunnen schakelen. Voor elkaar en onze partners. Is er een speciale case of een ingewikkeld probleem? Samen komen we er altijd wel uit”, vertelt Maartje.

In business together

De markt verandert snel en dat is wat Maartje zo aantrekt aan de ICT-branche. Maartje: “Er zijn veel ontwikkelingen, waar wij dan weer op inspringen. Ik snap dat je als partner soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het aanbod is zo groot. Daarom bieden we bij ViPro ondersteuning. Of zoals wij dat zeggen ‘In business together’. We doen het namelijk samen. En helpen onze partners om nóg meer succes te hebben. We gooien niet zomaar een offerte over de bühne, maar kijken samen naar wat de beste oplossing is.”

ViPro Businessclub

“Recent hebben wij de ViPro Businessclub gelanceerd en binnenkort hebben we ons eerste event. We gaan varen op een botter in Harderwijk en aansluitend een BBQ. Naast onze gezellige partnerevents, heeft de businessclub natuurlijk veel meer voordelen.” Maartje vertelt hoe uniek deze businessclub is: “Het is sparren met collega-ondernemers, kijken waar kansen liggen en hoe we elkaar kunnen ondersteunen. Zo zijn er nu al partners die medewerkers uitwisselen wanneer een collega omhoog zit. Mooi om te zien dat partners elkaar ook onderling ondersteunen en versterken. “Dat is de kracht van de businessclub, elkaar op een hoger niveau brengen In business together”.

Wil jij ook partner van ViPro worden? We maken graag kennis!

Partner worden van ViPro?