ViPro, in business TOGETHER

Jouw Telecom & Connectivity-partner

Wij zijn ViPro, de telecom- en connectivity-partner waar jouw omzet door stijgt. Hoe we dat doen? Door je te ondersteunen op ieder level. Dat doen wij al jaren. En al die jaren zijn wij blijven investeren in onze organisatie. We zijn dan ook flink gegroeid. Een mooi moment voor ons om opnieuw te kijken naar wie we zijn. Het resultaat? Een nieuwe identiteit én website! Voor jou verandert er niets. We blijven jouw vertrouwde telecom- en connectivity-partner, maar met onze nieuwe propositie willen we dit nóg krachtiger naar buiten uitdragen. Trots op het resultaat vertellen we je daar in deze blog meer over.

In business together

In business together is onze slogan. Want wij zorgen dat we samen succesvol zijn in business. Ons sterke supportteam staat altijd voor je klaar, we delen onze specialistische kennis over onze whitelabel services én denken met je mee op business case-niveau. Met onze backoffice en portal werk je efficiënt, op de manier zoals jij het prettig vindt. We luisteren namelijk goed naar jouw wensen en optimaliseren daarmee onze processen en functionaliteiten. En last but not least, we ondersteunen je op het gebied van marketing en sales. Zo kun jij je focussen op jouw specialisme.

Together: smarter, stronger & succesful

Naast In business together lanceren we ook drie pijlers: smarter together, stronger together en successful together. Deze drie pijlers staan symbool voor onze werkwijze.

Smarter together

Onze kennis delen we graag met onze partners. En zoals gezegd, denken we met je mee op business case-niveau, zodat je op het gebied van telecom en connectivity een optimaal aanbod kunt leveren. Want door gezamenlijk in te zoomen op jouw vraagstuk, worden we samen steeds slimmer. En in een markt die zo snel verandert maakt actuele, specialistische kennis het verschil.

Stronger together

Samen zijn we sterker. Daar geloven wij in én handelen ernaar. Zo zijn we ooit gestart en met deze visie werken we vandaag de dag nog steeds. Bijvoorbeeld door goed te luisteren naar onze partners. Met jouw inzichten en feedback laten we onze dienstverlening namelijk nog beter aansluiten op jouw behoefte.

Successful together

Als ondernemer wil je dat jouw terugkerende omzet groeit. Telecom en connectivity zijn daarvoor een uitgelezen kans. Toch laten veel IT-ondernemers deze door tijdgebrek liggen. Omdat we weten dat jouw core business al je aandacht nodig heeft, zorgen we bij ViPro dat jouw omzet uit telecom en connectivity groeit.

Hoe wij dat doen?

Nieuwsgierig naar hoe wij in business together toepassen op jouw organisatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Partner worden van ViPro?