Van telecom- en connectivity-partner tot lid ViPro Businessclub

Dit jaar is het feest bij ViPro! Op 1 april bestaan we namelijk 10 jaar. En om dit heugelijke feit te vieren, maar ook omdat we onze propositie ‘In Business Together’ nóg meer kracht willen bijzetten, lanceren we dan onze ViPro Businessclub. Maar wat houdt dit precies in? En hoe kunnen onze telecom- en connectivitypartners daar deel van uitmaken? In deze blog vertelt Robert Wijnen, manager ViPro, er alles over!

Succes kun je vermenigvuldigen door te delen

“Dit is precies wat er binnen de ViPro Businessclub gebeurt”, zegt Robert. “Succesvolle ICT-ondernemers die met elkaar sparren, elkaar helpen, kennis en ervaring delen, samen zoeken naar verdienmodellen en profiteren van de voordelen én privileges die de club biedt. Maar om lid te worden van de club, doorlopen we eerst samen de partner succes journey.”

Partnership-programma

Om toe te werken naar een lidmaatschap van de ViPro Businessclub, lanceert ViPro voor haar partners een speciaal programma. “Deze partner succes journey gaat van start vanaf het moment dat iemand partner wordt, maar bestaande partners nemen wij hier natuurlijk ook in mee”, licht Robert toe. “Het programma duurt 90 dagen en is opgedeeld in drie fasen. Na elke 30 dagen vindt er een evaluatiesessie plaats om te kijken hoe de samenwerking -van twee kanten- bevalt. Voorafgaand aan het programma maken de partners kennis met, zowel de producten, als de backoffice van ViPro. Het programma heeft één duidelijk einddoel, namelijk om samen succesvol te zijn.”

Smarter, stronger & successful together

Wat de concrete invulling van het programma is, houdt Robert nog geheim. Dat komen we binnenkort graag persoonlijk vertellen. Wel kan hij alvast één ding verklappen: “De belangrijkste punten uit onze propositie laten wij zeker terugkomen: smarter, stronger en successful together.”

Smarter together

“Onder het mom van ‘smarter together’ gaan we samen met de partners brainstormen over onderwerpen als ‘waar gaat de markt naar toe’ en ‘welke keuzes moeten we maken om relevant te blijven’. Hierbij maken we gebruik van elkaars expertise”, vertelt Robert.

Stronger together

“Met ‘stronger together’ bedoelen we dat er kennissessies en trainingen op commercieel en technisch gebied worden georganiseerd. Daarnaast kan er ook worden gedacht aan ondersteuning op het gebied van marketing.”

Successful together

Met betrekking tot ‘successful together’ kun je denken aan zaken als; in aanmerking komen voor een premium inkoopvoordeel op de diensten van ViPro, een aantrekkelijk incentiveprogramma, maar bijvoorbeeld ook gezamenlijke inkoop van hardware realiseren, behoren tot de mogelijkheden”, licht Robert toe.

Wij kijken enorm uit naar de lancering en de stappen die we samen gaan zetten om nóg succesvoller te zijn! Benieuwd naar meer informatie of wil jij een van onze nieuwe partners worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Partner worden van ViPro?