Nieuws
Filter op categorie
Van bijzaak naar hoofdzaak, geld hoef je niet te laten liggen 09-07-2024

Geld hoef je niet te laten liggen! Tips en trics

Wat in business together betekent voor partnermanager Jaco van Ravenhorst 19-06-2024

Vandaag stellen we onze Partner Manager Jaco van Ravenhorst aan je voor. Wat zijn zijn gedachtes bij "In Business together"?

Vandaag kiest voor whitelabel telefonie services van ViPro 11-05-2023

Vandaag is een ICT-bedrijf uit Drachten. In 2012 begonnen als telecomspecialist en in de loop der jaren uitgegroeid tot een full-service ICT-partij voor het MKB. “Onze klanten zijn allemaal verschillende organisaties uit de regio. Maar de gemene deler is dat ze geen eigen ICT-specialist in huis hebben. En daar komen wij om de hoek kijken”, vertelt Nico de Boer, Sales Vandaag.

ViPro: in 2023 zetten we nóg meer in op recurring business voor partners 06-12-2022

De samenvatting van 2022? ViPro kijkt terug op een fantastisch jaar met vele hoogtepunten, zoals het tienjarig bestaan, de lancering van de businessclub én de duurzame groei van het partnerkanaal. En wat brengt 2023? Meer recurring business én er staat een compleet vernieuwde portal op de planning! Wat is dat? Samen met Mark Sollie, eigenaar ViPro, en Robert Wijnen, Manager ViPro blikken we terug én kijken we vooruit.

ViPro is altíjd verbonden met interparts 01-12-2022

De ontwikkelingen binnen ICT volgen elkaar in rap tempo op. Hoe zorg je er dan voor dat je jouw eindklanten optimaal bedient? “Door te investeren in betrouwbare partners. Zoals wij doen met ViPro bijvoorbeeld, onze distri in connectivity en telecom services (whitelabel). Vervolgens doen wij daar ons eigen sausje en techniek overheen, om deze diensten aan onze eindklant te leveren. Zo zijn we samen verbonden en zetten we iets moois neer”, vertelt Emanuel van der Wiel, algemeen directeur interparts.

ICT-bedrijven helpen met de groei van hun business 18-11-2022

Meedenken, uitpluizen wat de mogelijkheden zijn als het gaat om whitelabelservices en connectivity én ze daarin ondersteuning bieden.

We stellen onze Partner Manager whitelabel services Maartje Smit aan je voor 20-05-2022

Vandaag stellen we onze Partner Manager Maartje Smit aan je voor. Iedere dag is ze om 07:00 uur in het bos te vinden, om haar dag sportief te starten. Maar wat doet ze de rest van haar werkdag? En dan in het bijzonder voor ViPro whitelabel services?

Smarter, stronger en succesful together met Giel Bouwman 13-04-2022

We stellen onze collega Giel Bouwman voor. Hij is een van de drijvende krachten binnen onze organisatie als het gaat om sales en processen. Als teamleider zorgt hij er dagelijks voor dat alles op rolletjes loopt en verbeterslagen worden gemaakt. Voor de partners van ViPro maar ook binnen ViPro zelf. “Het belangrijkste is om met elkaar in gesprek te blijven, want we doen het samen. Het maakt niet uit of het om een nieuwe telefonieoplossing gaat die we onze partners aanbieden of een migratie bij een partner zelf. Samen gaan we voor succes!”, vertelt Giel.

In business together met Knap-IT 05-04-2022

ViPro is de telecom- en connectivitypartner waar jouw omzet door stijgt. Hoe we dat doen? Door je te ondersteunen op ieder level. We delen onze specialistische kennis over onze whitelabel services én denken met je mee op businesscaseniveau. Dát noemen wij in business together. Maar hoe ervaren onze partners dat eigenlijk? We vroegen het aan Bram van der Linden, mede-eigenaar Knap-IT.

Van telecom- en connectivity-partner tot lid ViPro Businessclub 16-02-2022

Dit jaar is het feest bij ViPro! Op 1 april bestaan we namelijk 10 jaar. En om dit heugelijke feit te vieren, maar ook omdat we onze propositie ‘In Business Together’ nóg meer kracht willen bijzetten, lanceren we dan onze ViPro Businessclub. Maar wat houdt dit precies in? En hoe kunnen onze telecom- en connectivitypartners daar deel van uitmaken? In deze blog vertelt Robert Wijnen, manager ViPro, er alles over!

Uitfaseren kopernetwerk KPN 10-02-2022

KPN stopt de levering van internet, tv en vaste telefonie via het kopernetwerk. Dit heeft gevolgen voor méér dan 2 miljoen adressen en vele bedrijven. KPN heeft aangekondigd dat zij per 22 februari 2023 stopt met de dienstverlening op koper op de eerste, ruim 2 miljoen adressen waar nu ook al FttH (glasvezel) beschikbaar is. Dit heeft gevolgen voor de levering van Internet, TV- en vaste telefoniediensten, die nu nog via het kopernetwerk van KPN worden geleverd.

Waarschuwing voor kwetsbaarheid in log4j 15-12-2021

Afgelopen vrijdag is er bekend geworden dat er een kwetsbaarheid aanwezig in Apache Log4j. Dit is een stukje software dat door veel apparatuur gebruikt wordt voor het loggen van informatie. Met behulp van deze kwetsbaarheid kan een aanvaller de controle over het apparaat overnemen. De aanvaller kan hiermee veel schade veroorzaken binnen een bedrijfsnetwerk. Inmiddels wordt het lek actief misbruikt en het is daarom van groot belang dat u als organisatie beschermd bent tegen deze kwetsbaarheid.

In business together met ICT-totaalpartner Belje.nl 26-11-2021

ViPro is de telecom en connectivity partner waar jouw omzet door stijgt. Hoe we dat doen? Door je te ondersteunen op ieder level. We delen onze specialistische kennis over onze whitelabel services én denken met je mee op businesscaseniveau. Dát noemen wij in business together. Maar hoe ervaren onze partners dat eigenlijk? We vroegen het aan Freddy Algra, eigenaar Belje.nl, en Peter Jan Hoogland, accountmanager ICT. Zij werken sinds de oprichting van Belje.nl samen met ViPro. “Ze doen wat ze beloven, zijn no nonsens én betrouwbaar. We hebben korte lijnen en kunnen daardoor vlot samen business oppakken in het belang van onze klanten”, vertelt Freddy enthousiast.

Terugblikken en vooruitkijken met Mark Sollie en Robert Wijnen van ViPro, de telecom en connectivity partner waardoor jouw omzet stijgt 26-11-2021

e naderen het einde van 2021. Hoog tijd om met Mark, eigenaar ViPro, en Robert, Manager ViPro, bij te praten over het afgelopen jaar én vooruit te kijken naar 2022! Want wat waren de hoogtepunten en uitdagingen voor ViPro? En we zijn natuurlijk ook benieuwd naar wat het komende jaar gaat brengen. Mark trapt af: “Het hoogtepunt was voor ons toch wel de partnerdag op Zandvoort. We willen iedereen dan ook via deze weg nog een keer bedanken voor hun deelname! Want zij hebben het mede tot een succes gemaakt!”

ViPro, in business TOGETHER 01-11-2021

Wij zijn ViPro, de telecom- en connectivity-partner waar jouw omzet door stijgt. Hoe we dat doen? Door je te ondersteunen op ieder level. Dat doen wij al jaren. En al die jaren zijn wij blijven investeren in onze organisatie. We zijn dan ook flink gegroeid. Een mooi moment voor ons om opnieuw te kijken naar wie we zijn. Het resultaat? Een nieuwe identiteit én website! Voor jou verandert er niets. We blijven jouw vertrouwde telecom- en connectivity-partner, maar met onze nieuwe propositie willen we dit nóg krachtiger naar buiten uitdragen. Trots op het resultaat vertellen we je daar in deze blog meer over.