Vandaag kiest voor whitelabel telefonie services van ViPro

Vandaag is een ICT-bedrijf uit Drachten. In 2012 begonnen als telecomspecialist en in de loop der jaren uitgegroeid tot een full-service ICT-partij voor het MKB. “Onze klanten zijn allemaal verschillende organisaties uit de regio. Maar de gemene deler is dat ze geen eigen ICT-specialist in huis hebben. En daar komen wij om de hoek kijken”, vertelt Nico de Boer, Sales Vandaag.

Om hun klanten optimaal te bedienen, met de juiste ICT-oplossingen, werken ze samen met ViPro. “Onze samenwerking leidt tot betere resultaten”, aldus Nico. En in dit interview vertelt hij daar meer over.

Geen dozen schuiven

“Werken is niet meer plaatsgebonden. Mensen moeten tegenwoordig ook onderweg, thuis of bij de klant goed bereikbaar zijn. We zagen bijvoorbeeld een groeiende vraag naar Xelion-oplossingen en deze hadden wij nog niet in ons portfolio.” Zodoende is Vandaag op het spoor van ViPro gekomen. “Xelion verwees ons naar hun distributeur in onze regio (ViPro) en we hadden direct een match. Want ViPro is niet alleen een partij die simpelweg whitelabel services verkoopt, ze bieden ook de benodigde ondersteuning. Precies de samenwerking waarnaar wij op zoek waren.”

“Doordat wij whitelabel inkopen, bepalen we zelf onze marges. En zo verhogen we samen met ViPro onze omzet.”

De betekenis van ‘in business together’

ViPro heeft een goede mobiele propositie, met verschillende netwerken. “En deze kunnen wij whitelabel aanbieden. Voor ons een belangrijk onderdeel, want zo blijven wij de contactpersoon voor onze klanten. Bij Vandaag willen we onze klanten ontzorgen. Met ze meedenken en belplannen maken bijvoorbeeld. En deze strategie voert ViPro ook. Niet ‘dit is de smaak en daar moet u het maar mee doen’, maar samenwerken. Of zoals ze zelf zeggen: In business together”, legt Nico uit. “Want ondanks dat we veel zelf weten, lopen ook wíj weleens ergens tegenaan. En als je dan met je partner op zowel technisch als ook commercieel niveau contact kan hebben, is dat van grote meerwaarde.”

Smarter together

“Onze klanten zijn goed in hun vakgebied en wij in het onze. Daarom maken wij de vertaling van de techniek naar de praktijk. Maar daar is wel goede communicatie en afstemming voor nodig”. Nico gaat verder: “En het feit dat ons dienstenportfolio maar blijft groeien, maakt het nóg belangrijker dat we onze kennis up-to-date houden. Dus vinden we het extra fijn dat we met een partij als ViPro kunnen schakelen. Want door bijvoorbeeld samen in te zoomen op een vraagstuk, worden we samen steeds slimmer. En in een markt die zo snel verandert, maakt actuele, specialistische kennis het verschil.”

“Als wij wensen hebben, kijkt ViPro hoe ze dit in hun services kunnen inpassen.”

Het is een match!

Nóg een voordeel voor Vandaag is dat ViPro een Nederlandse organisatie is. “Ze zijn altijd goed bereikbaar, kennen ons persoonlijk en schakelen snel. Waar grotere partijen soms log zijn, hebben wij samen een vlotte doorlooptijd. Dat maakt het voor onze eigen planning ook een stuk fijner, want we weten altijd waar wij -en dus ook onze klanten- aan toe zijn”, besluit Nico.

Ben je benieuwd wat wij met onze whitelabel services voor jouw organisatie kunnen betekenen? We vertellen het je graag!

Partner worden van ViPro?