In business together met ICT-totaalpartner Belje.nl

ViPro is de telecom en connectivity partner waar jouw omzet door stijgt. Hoe we dat doen? Door je te ondersteunen op ieder level. We delen onze specialistische kennis over onze whitelabel services én denken met je mee op businesscaseniveau. Dát noemen wij in business together. Maar hoe ervaren onze partners dat eigenlijk? We vroegen het aan Freddy Algra, eigenaar Belje.nl, en Peter Jan Hoogland, accountmanager ICT. Zij werken sinds de oprichting van Belje.nl samen met ViPro. “Ze doen wat ze beloven, zijn no nonsens én betrouwbaar. We hebben korte lijnen en kunnen daardoor vlot samen business oppakken in het belang van onze klanten”, vertelt Freddy enthousiast.

Snel schakelen door korte lijnen

Belje.nl omarmt ViPro volledig en neemt een breed portfolio af. “Als full service ICT-kantoor willen wij onze klanten alles kunnen bieden om de continuïteit van hun onderneming te waarborgen. We verzorgen daarom ICT in de breedste zin van het woord. Telefonie, beveiligingscamera’s, cloud, netwerken, beheer en meer”, vertelt Freddy. “Via Xelion zijn wij bij ViPro terecht gekomen. We wilden graag de hele markt kunnen bedienen met onze oplossingen en zij stelden deze partij aan ons voor. Dat bleek een schot in de roos! ViPro is nuchter. En als er iets is, kunnen we altijd bellen, want de lijnen zijn kort.”

Geen nummer, maar partners

Freddy en Peter Jan geven aan dat ze ViPro (en vise versa) inmiddels goed kennen. Freddy: “Dat komt onze samenwerking ten goede. Samen zoeken we naar oplossingen die bij onze klanten passen. We zijn geen nummer, maar écht partners. Zo hebben we één vast aanspreekpunt en ViPro weet precies welke dienstverlening het beste bij ons past. Daarbij kunnen we altijd vertrouwen op de kennis en expertise van ViPro, mochten we bijvoorbeeld tweedelijns support nodig hebben.” Peter Jan vult aan: “Voor ons is glasvezel bijvoorbeeld een uitdaging en we wisten dat ViPro hier veel ervaring mee heeft. Samen sparren we dan over een plan van aanpak, zodat we onze klanten het beste kunnen bedienen met onze glasvezelcampagne.”

Whitelabel services

“We hebben een fijne klik en inmiddels ken ik het portfolio van ViPro goed. Deze neem ik automatisch mee in mijn ‘koffer’ naar de klant. Vragen beantwoorden ze snel en als ik een offerte wil, word ik vlot geholpen”, vertelt Peter Jan. “Met ViPro kunnen we onze klanten een mooi dienstenpallet aanbieden. We kunnen ze besparingen bieden of juist upsellen. En het feit dat ze whitelabel services aanbieden, van bijvoorbeeld KPN en Ziggo, is ook voor onze klanten een groot voordeel. Zij vinden het fijn dat ze hun IT of telefonie kunnen onderbrengen bij een lokale partij waar ze geen nummer zijn. Deze toegevoegde waarde kunnen wij onze klanten bieden door ons partnership met ViPro, náást de zeer scherpe prijzen”, legt Freddy ons uit.

In business together

Freddy en Peter Jan omschrijven ViPro als benaderbaar en laagdrempelig. “In business together dekt exact de lading. Ze zijn geen logge organisatie en het maakt niet uit of je nu met de eigenaar of een medewerker spart, iedereen kent onze onderneming en deelt zijn of haar expertise. Zij zoeken voor ons diensten uit die wij in de markt kunnen zetten, waardoor we beide kunnen groeien.”

Ben je benieuwd wat wij voor jou onderneming kunnen betekenen? Wij vertellen het je graag!

Partner worden van ViPro?