Facturatie
ViPro
Ontzorgd Whitelabel facturatie

Dit is meest uitgebreide ontzorgings-variant. In feite hoef je alleen de order maar in te dienen. Daarna gaat de dienst lopen en wordt elke maand automatisch gefactureerd onder jouw eigen label. Je klant weet dus niet beter dan dat de factuur van jouw organisatie afkomstig is. Zelfs de automatische incasso verzorgt ViPro Services voor je. Periodiek ontvang je van ViPro de door jou opgebouwde commissie, die je overigens grotendeels ook nog eens zelf bepaalt.

Ontzorgd Wholesale lite

Bij deze variant factureer je de diensten zelf maar krijg je de factuurregels al van ons aangeleverd. Ontzorgd Wholesale Lite is altijd maatwerk. Samen met jou bepalen we hoe die factuurregels er uit moeten zien. Jij kunt de factuurregels vervolgens overnemen in je eigen systeem en eventueel toevoegen op de factuur waarop je al andere diensten aan je klant factureert.

ViPro
ViPro
Ontzorgd Wholesale

Dit is de variant met de minste ontzorging qua facturatie en is met name bedoeld voor ViPro-partners die zelf telecom-facturen kunnen samenstellen op basis van CDR’s ( Call Detail Records ). De partner ontvangt van ViPro zowel een wholesale-factuur, als een bestand met CDR’s. De verdere verwerking tot eindgebruiker-facturen ligt helemaal bij de partner.

Smarter Together

Bij ViPro hebben we veel kennis in huis over onze services. Kennis die we graag delen met onze partners. Ook staat ons sterke supportteam altijd voor je klaar. Natuurlijk beantwoorden we je vragen goed en snel, maar misschien nog wel belangrijker: we denken met je mee op business caseniveau, zodat je ook op het gebied van telecom en connectivity een optimaal aanbod kunt leveren. Door samen in te zoomen op jouw vraagstuk, worden we samen steeds slimmer. En in een markt die zo snel verandert maakt actuele, specialistische kennis het verschil.

Word partner

Stronger Together

Samen zijn we sterker. Daar geloven wij in én handelen ernaar. Zo zijn we ooit gestart en met die visie werken we vandaag de dag nog steeds. Bijvoorbeeld door goed te luisteren naar onze partners. Met jouw inzichten en feedback laten we onze dienstverlening namelijk nog beter aansluiten op jouw behoefte. Met onze sterke back-office en klantportaal kunnen we je zowel compleet ondersteunen, als snel en efficiënt laten werken. Wat jouw wens ook is. Als one-stop-shop voor whitelabel services maak je bij ons eenvoudig jouw portfolio compleet voor je eindklanten. Bij een onafhankelijke leverancier van de bekendste merken in de markt. Zo heb jij altijd een goed en compleet verhaal naar jouw klant, omdat we ons samen focussen op onze kwaliteiten.

Word partner

 

Successful Together

Als ondernemer wil je dat jouw terugkerende omzet groeit. Telecom en connectivity is daarvoor een uitgelezen kans. Toch laten veel IT-ondernemers deze door tijdgebrek liggen. Omdat we weten dat jouw core business al je aandacht nodig heeft, zorgen wij bij ViPro dat jouw omzet uit telecom en connectivity groeit. Hoe? Om te beginnen geven we je goede sales- en marketingondersteuning. Er ligt namelijk veel omzet op je te wachten en daar hoef je bij ViPro dus niets voor te doen. We nemen dit compleet onder onze hoede, als partner. Jouw klant blijft altijd jouw klant. Ook nemen we je mee in onze visie op de markt. Door vooruit te kijken nemen we samen een voorsprong op je concurrenten. Met goede tarieven, duidelijke marges en een strak actieplan, vergoten we jouw omzet en daarmee ons gezamenlijke succes.

Word partner