Dienst Hosting
Hosting
Domeinregistratie

als totaaloplossing

Domeinregistratie is de eerste stap naar je eigen identiteit op het internet. Daarom verzorgen wij de registratie van alle bekende extensies. Maar we adviseren je ook bij het maken van de juiste keuze. Zo ben je er zeker van dat de website van jouw klant een uniek én herkenbaar adres op internet heeft en het bedrijf daardoor goed vindbaar is.

Totaaloplossing

Domeinregistratie is een vrij logische dienst om mee te nemen in je portfolio. Wanneer je internetverbindingen levert, bied je daarmee ook een uitgaande mail-service. Deze mail moet immers via die verbinding de wereld in worden gestuurd. Voor jouw klant klinkt het daarom logisch als je ook aanbiedt om de inkomende mail te verzorgen. Want inkomende mail is doorgaans gekoppeld aan de domeinnaam die het bedrijf communiceert. In samenwerking met ViPro biedt je jouw klanten op deze manier een totaaloplossing.

Smarter together

Bij ViPro hebben we veel kennis in huis over onze services. Kennis die we graag delen met onze partners. Want in een markt die zo snel verandert maakt actuele, specialistische kennis het verschil. Wil je meer weten over domeinregistratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil meer weten over Domeinregistratie van ViPro

Security

Hoe zeker ben jij ervan dat iedereen binnen én buiten jouw organisatie altijd en overal veilig werkt? Want om de continuïteit van een organisatie te waarborgen, moet data zowel binnen als buiten de kantoormuren veilig zijn. Ongeacht het device waarop men werkt.

Digitale bedreigingen

In de huidige digitale wereld zijn de bedreigingen niet meer weg te denken. Virussen, malware, phishing, frauduleus gebruik van netwerken, het is aan de orde van de dag. Daarom heeft ViPro Security gekenmerkt als één van haar kerntaken in de dienstverlening.

Voorkomen is beter dan genezen

Omdat digitale bedreigingen aan de orde van de dag zijn, heeft ViPro al haar processen en diensten zo ingericht dat er veel aandacht is voor security:

  • Het telecomplatform van ViPro beschikt over diverse methodieken om frauduleus gebruik van de diensten te voorkomen. Diverse algoritmes bepalen of er sprake is van oneigenlijk gebruik van de diensten. Hierdoor voorkomt de werkwijze van ViPro onverwacht hoge kosten en onderbrekingen van de dienst.
  • Het connectivity platform van ViPro is niet alleen bijzonder uitgebreid uitgerust maar kent ook diverse methodes om ongewenst gebruik tegen te gaan. Daarmee wordt voorkomen dat een verbinding minder functioneert, of nog erger, er inbreuk wordt gedaan op de data van je klant
  • Klantspecifieke oplossingen behoren tot de mogelijkheden zoals: VPN, mailscanning en netwerkmonitoring

Ik wil meer weten over Security van ViPro

Zelf domeinnaam registreren?
Veelgestelde Vragen

Alle door ICANN toegekende extensies zijn via ViPro leverbaar.